ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στη Λευκωσία, για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο πλαίσιο διοργάνωσης του 124th ECTAA Semi Annual Meeting (9-10 Ιουνίου 2022), παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας FedHATTA, κ. Λ. Τσιλίδης με την ιδιότητα του ως deputy director, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της συνάντησης και στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο αυτής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος των τουριστικών γραφείων σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στο σχεδιασμό της στρατηγικής των Ενώσεων – Μελών για να διεκδικήσουν ένα πραγματικά αποτελεσματικό πλαίσιο μέτρων στήριξης για τα μέλη τους που θα συμβάλει στην ανάκαμψή τους από τις δυσμενείς επιπτώσεις της πανδημίας, στην αντιστάθμιση των απωλειών ταξιδιωτικού κοινού εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί η ενεργειακή κρίση.

Νέος Πρόεδρος της ECTΑΑ εξελέγη ο κ. Frank Oostdam (Ολλανδία). Ο κ. Μάριος Καμμένος (αντιπρόεδρος του ΗΑΤΤΑ και αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της FEDHATTA), εξελέγη στη θέση του Ταμία για 3η κατά σειρά θητεία, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ότι ο ευρωπαϊκός οργανωμένος τουρισμός, μέσα από το ανώτερο θεσμικό του όργανο, αναγνωρίζει τη δυναμική της Ελλάδας και του Ελληνικού τουρισμού, καθιστώντας την μέτοχο στον πανευρωπαϊκό διάλογο για τις διεκδικήσεις, τις παρεμβάσεις και τις εξελίξεις στον κλάδο.

O Λ. Τσιλίδης αποχαιρέτισε τον απερχόμενο Πολωνό Πρόεδρο της ECTAA κ. Pawel Niewiadomski, ευχαριστώντας τον για την εξαιρετική του θητεία  και καλωσόρισε τον νέο Ολλανδό Πρόεδρο κ. Frank Oostdam, δεσμευόμενος για την αδιάλειπτη υποστήριξή του σε όλες τις δράσεις που σχεδιάζονται για το μέλλον των οργανωμένων ευρωπαϊκών ταξιδιών.

Previous Article Μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 για το χρονικό διάστημα από 15.06 έως 01.07.2022
Next Article Νέο Μέλος της FedHATTA ο δυναμικός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης

RELATED ARTICLES