ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ενόψει μιας τουριστικής περιόδου με υψηλές προσδοκίες, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της Aegean και της FedHATTA, την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022.

Με πλήθος θεμάτων που αφορούν, το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας, ιδιαίτερα για τη Β. Ελλάδα, την πολιτική του τμήματος marketing και πολλά τεχνικά θέματα που η επίλυσή τους θα συμβάλει στην επίτευξη καλύτερου επιπέδου συνεργασίας με τα Τουριστικά Γραφεία και φυσικά στη βέλτιστη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, η συζήτηση ήταν πολύ παραγωγική και συνέβαλε στην κατανόηση των ιδιαιτεροτήτων κάθε πλευράς.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά της Aegean, ο κ. Ronald Jaggi, Chief Commercial Officer, o κ. Στέφανος Σαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων και η κα Ειρήνη Σιδηροπούλου, Διευθύντρια Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος.  Η Ομοσπονδία εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Λύσανδρο Τσιλίδη, τον Γεν. Γραμματέα κ. Νικόλα Κελαϊδίτη (Πρόεδρο ΗΑΤΤΑ) και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Βύρωνα Θεολόγη (Πρόεδρο της ΕΤΓΜΘ), κ. Γιώργο Μαρούτσο (Πρόεδρο της Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α.), κ. Κωνσταντίνο Κουράκο και κ. Γιώργο Βόγια, μέλη του Δ.Σ. της FedHATTA και της ΕΤΓΜΘ.

Ο Πρόεδρος της FedHATTA κλείνοντας τη συνάντηση, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την αγαστή συνεργασία και ευχήθηκε η ενεργός συμμετοχή και συνεργασία του αερομεταφορέα, να παραμείνουν ως βασικοί παράγοντες για την επίλυση των εύλογων αιτημάτων των τουριστικών γραφείων όπως αυτά που παρουσιάστηκαν στη σημερινή συζήτηση.

Το ραντεβού ανανεώθηκε σε σύντομο χρόνο στην Θεσσαλονίκη.

Previous Article Σύνδεσμος Ιδιοκτητων Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης
Next Article Μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 για το χρονικό διάστημα από 15.06 έως 01.07.2022

RELATED ARTICLES