ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με την πρέσβη της Λιθουανίας στην Ελλάδα, κ. Lina Skerstonaitė, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, προκειμένου να συζητήσουν δυνατότητες συνεργασίας σε επίπεδο αμοιβαίας τουριστικής προώθησης, μέσω της επιχειρηματικής δραστηριότητας των τουριστικών γραφείων.

Η κ. Skerstonaite παρουσίασε μια σύνοψη με τους προορισμούς της Λιθουανίας που παρουσιάζουν μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον, και η συζήτηση επικεντρώθηκε στους τρόπους με τους οποίους θα ανοίξουν τα κανάλια επικοινωνίας μεταξύ των Συνδέσμων Τουριστικών Γραφείων των δύο χωρών με σκοπό την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος.

Όπως δήλωσε ο κος Τσιλίδης: «Οι Σύνδεσμοι τουριστικών γραφείων Ελλάδας και Λιθουανίας είναι ήδη συνδεδεμένοι ως μέλη της ECTAA και συνεργάζονται, οπότε η συνάντησή μας με την Α.Ε. την Πρέσβη της Λιθουανίας, επιβεβαιώνει ότι θα έχουμε και στο μέλλον δυναμική συνεργασία».
Υπενθυμίζεται ότι από τις 18 Απριλίου, η Aegean Airlines ξεκινά τη νέα απευθείας σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Βίλνιους.

Previous Article Τα ταξιδιωτικά γραφεία στην αιχμή της ενημέρωσης για υγειονομικώς ασφαλή ταξίδια στο εξωτερικό σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ
Next Article Ανακαλύπτοντας το Shaanxi

RELATED ARTICLES