ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο Ελληνο- Αιγυπτιακό Φόρουμ για τον Τουρισμό και την προώθηση των επιχειρηματικών συνεργασιών και συνεργειών στον κλάδο του Τουρισμού συμμετείχε η Ομοσπονδία FEDHATTA (Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων) μέσω του Προέδρου της κ. Λύσανδρου Τσιλίδη, καθώς και εκπρόσωπων τουριστικών γραφείων αλλά και εν γένει της «οικογένειας» του Ελληνικού τουρισμού.

hatta-egypt1Το Φόρουμ έλαβε χώρα τη Δευτέρα 23 Μαΐου στο Κάιρο με μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων και Αιγύπτιων επιχειρηματιών του Τουρισμού, καθώς και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, υπό την αν. Υπουργό κα. Έλενα Κουντουρά και τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλο.

Στο πλαίσιο του Φόρουμ πραγματοποιήθηκαν Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ των εκπροσώπων Ελληνικών και των Αιγυπτιακών τουριστικών γραφείων, στις οποίες εκφράστηκε το έντονο ενδιαφέρον για την επίτευξη άμεσων συνεργασιών.

Επιπλέον κ. Λύσανδρος Τσιλίδης παρουσίασε, ενθουσιάζοντας τους Αιγύπτιους συμμετέχοντες, το πρόγραμμα «Δώδεκα», το οποίο έχει στόχο την ανάπτυξη του δωδεκάμηνου τουρισμού και αναδεικνύει λιγότερο γνωστούς προορισμούς, δραστηριότητες κλπ, προτρέποντάς τους να τα αναπτύξουν σε συνεργασία με τα ελληνικά τουριστικά γραφεία.

 

Previous Article Ελληνορωσικό forum για τον τουρισμό. Ομιλία Γ Παλιούρα
Next Article Ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης στην εκπομπή LIVE U του STAR

RELATED ARTICLES