ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
To 19o East Med Multihull & Yacht Charter Show θα πραγματοποιηθεί στις 4-6 Μαΐου στο λιμάνι του Πόρου. 

Μια έκθεση charter yacht με πλήρωμα, που αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης για επισκέπτες, ταξιδιωτικούς πράκτορες, δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο, και μια ευκαιρία για να επισκεφθεί κανείς πολυτελή γιωτ αλλά και premium υπηρεσίες θαλάσσιου τουρισμού.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης αποτελείται από υψηλών προδιαγραφών διαγωνισμούς, happenings, events και κλείνει με ένα πολύ ευχάριστο fam trip στον Πόρο, το Αγκίστρι και την Αίγινα, το οποίο εκτός των άλλων είναι μια άριστη ευκαιρία να γευτεί κανείς την εμπειρία του γιώτινγκ και του θαλάσσιου τουρισμού στην πράξη.

Η Ομοσπονδία FedHATTA και ο ΗΑΤΤΑ στηρίζουν την διοργάνωση και αυτή την χρονιά με την αιγίδα τους, αναγνωρίζοντας την δυναμική του γιώτινγκ και του θαλάσσιου τουρισμού, και καλούν όλους να επισκεφθούν την πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση και το ποικίλο πρόγραμμα, το οποίο μπορείτε να δείτε συνοπτικά εδώ: https://www.emmys.gr/overview

Για την εγγραφή σας και για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε:  contact@emmys.gr – Tel: 30 210 4526 335 – 30 694 5984 350.

 

Previous Article Αποφασισμένοι να ταξιδέψουν οι Έλληνες αυτή την Πρωτομαγιά Στο 80% του 2019 οι κρατήσεις - Που θα ταξιδέψουν
Next Article Ωράριο λειτουργίας Αρχαιολογικών Χώρων, Μνημείων & Μουσείων την Κυριακή 21 Μαϊου 2023

RELATED ARTICLES