ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ. και την DRV, o ΗΑΤΤΑ με την συντονιστική υποστήριξη της Ομοσπονδίας FedHATTA, βρίσκονται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας του ετήσιου συνεδρίου της Γερμανικής Ένωσης  Τουριστικών Γραφείων, DRV.

Η Γερμανική Ένωση επέλεξε την Ελλάδα για την συνάντηση των μελών της, κάτι το οποίο σημαίνει ευρεία προβολή για την χώρα μας, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα για την Ελλάδα τουριστική αγορά – αλλά και σειρά επαφών και συζητήσεων με τους Έλληνες συμμετέχοντες στην διοργάνωση. Μάλιστα, θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας την σημαντικότητα της χρονικής περιόδου στην οποία διοργανώνεται το συνέδριο, σε σχέση με την πανδημία και την εμπιστοσύνη που εμπνέει ως ασφαλής προορισμός.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino από τις 28 έως τις 31 Οκτωβρίου υβριδικά, με πολυπληθή φυσική παρουσία και online μετάδοση.

Η διοργάνωση θα συμβάλλει καθοριστικά στις επαγγελματικές σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών επαγγελματιών του οργανωμένου τουρισμού και φέρει ευκαιρίες συνεργασίας, εξωστρέφειας και ισχυρών επαγγελματικών δεσμών με μια ισχυρή αγορά για τη χώρα μας, εν όψει της ερχόμενης, καθοριστικής χρονιάς για την αποκατάσταση του διεθνούς και ελληνικού τουρισμού.

http://drv-jahrestagung2021.fedhatta.gr/

Previous Article Επικαιροποίηση του υποχρεωτικού μέτρου διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από Covid-19 για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα
Next Article Προϋποθέσεις εισόδου στη χώρα για το χρονικό διάστημα 22 - 29/10/2021

RELATED ARTICLES