ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ανάδειξη του θεατρικού Φεστιβάλ και σε τουριστικό θεσμό, και η συνεργασία στην προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης – και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου κ. Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος και επιτελείο του Φεστιβάλ.

Ο κ. Τσιλίδης εξέφρασε και πάλι την ικανοποίησή του για την έγκαιρη ανακοίνωση του προγράμματος του Φεστιβάλ, βοηθώντας τον προγραμματισμό των τουριστικών γραφείων διεθνώς, καθώς ενημερώνονται σε έγκαιρο χρόνο για τα σημαντικά πολιτιστικά δρώμενα στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων όμως συζητήθηκε και ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας, με γνώμονα την προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού, και συγκεκριμένα της τέχνης του Θεάτρου, στο ελληνικό κοινό αλλά και στους διεθνείς ταξιδιώτες.
Συγκεκριμένα, η συζήτηση επικεντρώθηκε στο ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν τα τουριστικά γραφεία στην διάδοση του Φεστιβάλ εντός και εκτός Ελλάδας, πάντα με την προϋπόθεση του έγκαιρου προγραμματισμού, στοχεύοντας στο να καθιερωθεί ένα τόσο μεγάλο γεγονός του ελληνικού καλοκαιριού, ως τουριστικός, και όχι μόνο πολιτιστικός, θεσμός.

Previous Article Ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός στην Αθήνα, World Outdoor Gymnastics Gala!
Next Article Ο κ. Τσιλίδης στη Διαρκή Επιτοπή Παραγωγής & Εμπορίου 29/11/2018

RELATED ARTICLES