ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με νέα δυναμική για το μέλλον του κλάδου συγκλήθηκε το Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, την Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 στην Αθήνα. Αντιπρόσωποι όλων των σωματείων-μελών της Ομοσπονδίας ανανέωσαν τη δέσμευσή τους να συμβάλλουν, ενωμένοι, με όλες τους τις δυνάμεις στην ανάπτυξη του κλάδου και την επίλυση των προβλημάτων του με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού και του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου 21μελούς Διοικητικού Συμβουλίου με τριετή θητεία και στη συνέχεια συγκροτήθηκε η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας, με ισχυρή εκπροσώπηση όλων των τομέων του κλάδου.

Πρόεδρος επανεξελέγη ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, ενώ νέα μέλη στην Εκτελεστική Γραμματεία είναι η κ. Ειρήνη Τόλη, ο κ. Μάριος Καμμένος, ο κ. Γιώργος Παλιούρας και η κ. Λίτσα Καραμπατζάκη.

Η σύνθεση της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος | Λύσανδρος Τσιλίδης, Μέλος ΔΣ ΗΑΤΤΑ, Πρόεδρος EMTTAAS

Αντιπρόεδρος | Νίκος Κελαϊδίτης, Γεν. Γραμματέας ΗΑΤΤΑ / Αντιπρόεδρος Επιτροπής Destination & Incoming της ECTAA

Αντιπρόεδρος | Ειρήνη Τόλη, Πρόεδρος HAPCO

Γενικός Γραμματέας | Γιώργος Μαρούτσος, Πρόεδρος Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α., Μέλος των Επιτροπών Air Matters & Technology της ECTAA

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας | Μάριος Καμμένος, Μέλος ΔΣ ΗΑΤΤΑ, Ταμίας της ECTAA

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων | Γιώργος Παλιούρας, Γεν. Έφορος ΗΑΤΤΑ, Γεν. Γραμματέας EMTTAAS

Ταμίας | Λίτσα Καραμπατζάκη, Μέλος ΔΣ ΗΑΤΤΑ

Μέλη: Ανθόπουλος Κώστας, Βασιλικός Νίκος, Γελασάκης Αντώνης, Γιαννετάκης Σταύρος, Κατρακάζος Νίκος, Κατσίβας Κώστας, Κοντός Βασίλης, Μπερέτης Στράτος, Παγωνάκης Σάββας, Σκάγια Βασιλική, Σκρέτας Στάθης, Τριγκιλίδας Βασίλης, Φούντας Παναγιώτης, Χατζηκυριάκος Παναγιώτης.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του Τακτικού Συνεδρίου, εγκρίθηκε η τροποποίηση του Καταστατικού της Ομοσπονδίας έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης αρχαιρεσιών με ηλεκτρονικά μέσα και να διευρυνθεί η σύνθεση της Εκτελεστικής Γραμματείας ώστε να εκπροσωπούνται ισότιμα όλες οι Ενώσεις-μέλη.

Οι Ενώσεις τουριστικών γραφείων που εκπροσωπούνται από την FedHATTA είναι οι ακόλουθες: Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων Σύρου, Ένωση Τουριστικών Γραφείων Ρόδου, Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου, Πανελλήνια Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών / Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α., Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματίων Οργανωτών Συνεδρίων / HAPCO / IAPCO / ICCA/ ASCONET,  Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης, Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων / HATTA,  Σύνδεσμος Τουριστικών & Ναυτικών Πρακτόρων Σάμου, Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Ρεθύμνου.

 

Previous Article Η FedΗΑΤΤΑ στο TOPOS - Η μικρογραφία της ελληνικής κουζίνας σε ένα γαστρονομικό προϊόν
Next Article Γεύμα εργασίας για τη διεκδίκηση διοργάνωσης της Japan Week στην Αθήνα

RELATED ARTICLES