ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H FedHATTA επιθυμεί να επιστήσει για άλλη μια φορά την προσοχή όλων των συνεργαζόμενων φορέων στον Τουρισμό, στην αποφυγή κινητοποιήσεων που απειλούν τη ομαλή διεξαγωγή της τουριστικής δραστηριότητας και εμποδίζουν τους τουρίστες της χώρας να επισκέπτονται τα αξιοθέατά της σύμφωνα με τον προγραμματισμό των διακοπών τους στην Ελλάδα.

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την τετράωρη στάση εργασίας που αποφάσισε η ΠΕΥΦΑ για το Μ. Σάββατο (8-12 πμ.), η οποία, ακριβώς στην έναρξη της σεζόν, αναμένεται να προκαλέσει καθυστερήσεις, εκνευρισμό των τουριστών και μεγάλες ουρές αναμονής έξω από τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους.

Με αυτό τον τρόπο πλήττεται σοβαρά η επισκεψιμότητα των χώρων που αντιπροσωπεύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας, αλλά και οι εντυπώσεις που αποκομίζουν από τη χώρα μας οι καλύτεροι πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού, δηλαδή οι επισκέπτες της, ιδιαίτερα όταν οι κινητοποιήσεις αυτές λαμβάνουν χώρα στην αρχή μιας ιδιαίτερα ελπιδοφόρας τουριστικής σεζόν που φέρει προσδοκίες για νέα ρεκόρ.

Πρέπει όλοι να φροντίσουμε ώστε οι τουρίστες φεύγοντας από τη χώρα μας να «παίρνουν» μαζί τους τις καλύτερες αναμνήσεις διακοπών από τη χώρα μας.

Previous Article 2η Greek Travel Show - Ελληνικές Διακοπές 2018
Next Article Athens ASTA Destination Expo: Ξεκινά το μεγάλο γεγονός για τον ελληνικό τουρισμό

RELATED ARTICLES