ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε ένα τριήμερο με πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, το οποίο έχουν αγκαλιάσει τοπικές επιχειρήσεις και παραγωγοί, παρουσιάζεται η δυναμική της Νάουσας, ως Πόλης του Οίνου 2018.

Γευστικοί πρωτότυποι συνδυασμοί της τοπικής ποικιλίας του Ξινόμαυρου, γευσιγνωσία, καινοτόμα προϊόντα και ενδιαφέρουσες συζητήσεις για τον Οινοτουρισμό, αλλά και προβολές ντοκιμαντέρ και περιηγήσεις στα Οινοποιεία της περιοχής, υπόσχονται ένα πρόγραμμα απολαυστικό και εποικοδομητικό, για κοινό και επαγγελματίες.

Η Ομοσπονδία FedHATTA συστήνει την άρτια αυτή διοργάνωση, απόλυτα ικανοποιημένη από την προσεγμένη θεματολογία.
Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, «… οι επαγγελματίες του κλάδου των τουριστικών γραφείων, μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις, έρχονται σε επαφή με την πηγή του Οινοτουρισμού. Εκτιμούμε ότι η επίσκεψη στα Οινοποιεία, στις οινοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας, αποφέρει θετικά αποτελέσματα στην προσπάθεια χαρτογράφησης του προϊόντος, καθώς και της αναβάθμισης του σημαντικού τομέα του Οινοτουρισμού, μια και αποτελεί άμεσα ένα χρήσιμο εργαλείο στην δουλειά μας».

Ο Οινοτουρισμός και η Γευσιγνωσία προβάλλονται και στηρίζονται ευρέως μέσα από το «ΔΩΔΕΚΑ» (www.dodekatravel.gr) της Ομοσπονδίας, με την συνεργασία της Grapefool.

Previous Article Λ. Τσιλίδης: "Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ διεκδικούν μεγαλύτερο μερίδιο τουρισμού στην Α. Μεσόγειο"
Next Article Επί τέλους, έγκαιρη ενημέρωση από το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου!

RELATED ARTICLES