ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τον Απρίλιο ολοκληρώθηκε με επιτυχία το μεγάλο συνέδριο των Αμερικανών tour operators στην Ελλάδα (ASTA Destination Expo in Athens), και η Ομοσπονδία FedHATTA συνεχίζει δυναμικά τα βήματα εξωστρέφειας για τον ελληνικό τουρισμό.

Η μεγάλη τουριστική αγορά των Η.Π.Α. αγκάλιασε την Ελλάδα ως προορισμό και τα σχόλια που φτάνουν καθημερινά στην Ομοσπονδία από τους επαγγελματίες του τουρισμού της Βόρειας Αμερικής, είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά για τον εισερχόμενο τουρισμό μας.

Το επόμενο βήμα προώθησης του ελληνικού τουριστικού κόσμου, είναι η ψηφιακή έκδοση Greece On Air, που θα κυκλοφορήσει στην επικράτεια της Βόρειας Αμερικής, αλλά και σε όλα τα μέλη της ASTA διεθνώς. Στο ψηφιακό έντυπο περιλαμβάνονται καταχωρήσεις ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων, αλλά και φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες περιοχών της Ελλάδας από τις Περιφέρειες που συμμετείχαν στο Destination Expo.

Η έκδοση αυτή της Ομοσπονδίας είναι η πρώτη από μια σειρά ψηφιακών εντύπων, καθώς θα ακολουθήσει σύντομα το δεύτερο τεύχος με περισσότερη ύλη και με έμφαση στους λιγότερο επισκέψιμους προορισμούς της χώρας μας.

Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος του portal ΔΩΔΕΚΑ (www.dodekatravel.com), της πρωτοβουλίας της FedHATTA που κάνει πράξη την προσπάθεια για τον δωδεκάμηνο τουρισμό μέσα από τις θεματικές του ενότητες.

Τα ψηφιακά έντυπα απευθύνονται κυρίως στους Αμερικανούς tour operators και ταξιδιωτικά γραφεία τα οποία διακινούν τον τουρισμό της μεγάλης αγοράς προς την χώρα μας.

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε το πρώτο τεύχος του Greece On Air στην παρακάτω διεύθυνση www.greeceonair.com.

Previous Article Τρόπος διάθεσης εισιτηρίων στους αρχαιολογικούς χώρους που συμμετέχουν στο E-TICKET
Next Article Χαϊνάν η Χαβάη της Κίνας

RELATED ARTICLES