ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεχόμαστε καθημερινά πολλά ερωτήματα για τις αναστολές Αυγούστου, δεδομένου ότι υπάρχει τεράστια αγωνία.

Ακόμα και σήμερα απευθυνθήκαμε άλλη μια φορά στον Πρωθυπουργό και την αρμόδια πολιτική ηγεσία για μία ύστατη προσπάθεια να αντιληφθεί η Πολιτεία το έργο, το ρόλο και τις ιδιαιτερότητες του τουριστικού γραφείου και το πόσο έχει πληγεί ο κλάδος μας  και εξακολουθεί, από την κρίση της πανδημίας.

Τις τελευταίες ημέρες είμαστε σε έναν νέο κύκλο επαφών με τις πολιτικές ηγεσίες των αρμόδιων Υπουργείων για την συνέχιση της ένταξης του κλάδου μας (του πλέον πληττόμενου κλάδου παγκοσμίως), τόσο στο μέτρο των αναστολών εργασίας των εργαζομένων όσο και σε λοιπά μέτρα στήριξης, όπως στη μη καταβολή ενοικίων.

Δυστυχώς όμως διαπιστώνουμε ότι ο κλάδος μας ουσιαστικά είναι έρμαιο των υπολοίπων, αφού η κύρια απάντηση που παίρνουμε είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να στηρίζεται γιατί τότε θα πρέπει να στηριχθούν και άλλοι κλάδοι.

Εκφράσαμε επομένως την έκπληξη και αγανάκτησή μας γιατί είναι unfair και γιατί ούτε ποτέ παρεμβήκαμε σε άλλους κλάδους, ούτε βέβαια συγκρίνεται το μέγεθος της πτώσης τζίρου των τουριστικών γραφείων με άλλους κλάδους και προσπαθούμε να ενταχθεί, έστω και την τελευταία στιγμή, ο ΚΑΔ μας στο μέτρο των αναστολών, αλλά και άλλων μέτρων στήριξης.

Θα ενημερωθείτε για τις εξελίξεις.

Previous Article Προϋποθέσεις εισόδου στη χώρα για το χρονικό διάστημα 5 - 12/8/2021
Next Article Μέτρα προστασίας από τον COVID

RELATED ARTICLES